Η μαύρη τεχνολογία είναι εδώ! Πυροβόλο όπλο ψεκασμού απολύμανσης Nanospatial που παρουσιάζεται παγκοσμίως

June 22, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μαύρη τεχνολογία είναι εδώ! Πυροβόλο όπλο ψεκασμού απολύμανσης Nanospatial που παρουσιάζεται παγκοσμίως

Αυτή τη στιγμή, η σφαιρικοί πρόληψη και ο έλεγχος covid-19 έχουν εισαγάγει ένα κρίσιμο στάδιο. Οι πολίτες όλων των χωρών όχι μόνο πληρώνουν τη πολλή προσοχή στην πιό πρόσφατη επιδημική πρόληψη ανακοινωίδα τύπου από σημαντικά μέσα κάθε μέρα, αλλά και ενισχύουν τα προστατευτικά μέτρα όπως η φθορά των μασκών, το πλύσιμο των χεριών συχνά και η συλλογή λιγότερων. Πολλοί πολίτες επίσης ενεργά ψάχνουν τον άριστο «προστατευτικό εξοπλισμό» στην αγορά.

Πρόσφατα, ένα μαύρο τεχνολογίας πυροβόλο όπλο ψεκασμού απολύμανσης αποστείρωσης ονομασμένο προϊόν «νανο» παρουσιάστηκε επίσημα.

 

Αυτό το προϊόν αναπτύσσεται και παράγεται από την επιχείρησή μας. Έχει τη νανο διάσπαση σε άτομα, τη φορητή και φορητή, εξαιρετικά-μακριά σειρά, εξαιρετικά-πολύ την εφεδρεία και άλλα χαρακτηριστικά. Υιοθετεί το διπλό επεξεργαστή πυρήνων, χρησιμοποιώντας την ανεξάρτητη συμπληρωματική τεχνολογία χρέωσης, ισχυρή απόδοση, ανθεκτικός και σταθερός Η υψηλή αεραντλία και ακροφύσιο ψεκαστήρων σιφωνίων με περισσότερες από 5000 περιστροφές/λεπτό μπορούν να προσαρμοστούν για να επιτύχουν την παραγωγή διάσπασης σε άτομα νανομέτρων. Η απόσταση ψεκασμού μπορεί να είναι μέχρι 2,5 μέτρα, τα οποία μπορούν να ψεκαστούν άμεσα στην επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος, του υφάσματος, των οικιακών συσκευών και άλλων αντικειμένων χωρίς αίσθημα υγρά. Ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς νεκρή γωνία, εύκολη να καθαρίσει λεπτομερώς.

 

Αυτό το μαύρο προϊόν τεχνολογίας είναι επίσης εξοπλισμένο με το hypochlorous όξινο απολυμαντικό Weibuck, το οποίο μπορεί γρήγορα να καταστρέψει το κοχύλι των επιβλαβών μικροοργανισμών, αναγκάζοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς για να πεθάνει, και ανίκανος να μολύνει τα μικρόβια. Το απολυμαντικό μετά από την εσωτερική διείσδυση, μικρά μόρια buck, χωρίς δαπάνη, μπορεί να διαπεράσει στη ζημιά βακτηριδίων (ιός) και οξειδωτική αντίδραση νουκλεϊνική οξέος βακτηριδίων (ιός) η πρωτεϊνική, και ενζύμων ή να υπονομεύσει τη διυδρογενάση φωσφορικού άλατός της, να κάνει τις αναταραχές μεταβολισμού ζάχαρης και τον προκληθε'ντα θάνατο κυττάρων της, για να σκοτώσει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, και την οργανικής λειτουργία μικροοργανισμών και, μπορεί αμέσως να αποκαταστήσει για το νερό, κανένα στο ανθρώπινο σώμα και το περιβάλλον.

 

Το πυροβόλο όπλο ψεκασμού απολύμανσης Nanospatial είναι μια προηγμένη συνέλευση προστασίας οικογενειακής αποστείρωσης αυτή τη στιγμή. Μπορεί αποτελεσματικά να εξαλείψει και να σκοτώσουν το οικογενειακό περιβάλλον, το διάστημα αυτοκινήτων, και τα προσωπικά στοιχεία, και να βελτιώσει τη δυνατότητα και την εμπειρία προσωπικής και οικογενειακής προστασίας.

 

Αυτό το απολυμαντικό πυροβόλο όπλο ψεκασμού χαιρετίζεται από τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε το CE, τη FCC, KC και άλλες πιστοποιήσεις κατάλληλα για τη Νότια Κορέα, τη Νοτιοανατολική Ασία, τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές να εξασφαλίσουν ότι η ποιότητα των προϊόντων συναντά τις απαιτήσεις της αγοράς όλων των χωρών.